Få dine gavekort og varer leveret til døren i Ringkøbing 6950 ved køb på webshoppen

Privatpolitik

Databehandling

Pure Care v/Pia Maria Wennike videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger ved henvendelse.

For at anvende Pure Care webshop har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse

Databehandling sker i henhold General Data Protection Regulation (GDPR) på dansk, persondataforordningen, og oplysningerne anvendes med formålet om at levere varen til dig som kunde. Du har som kunde altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen, og du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig i henhold til GDPR.

Personoplysningerne registreres hos Pure Care v/Pia Maria Wennike og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Den dataansvarlige i Pure Care v/Pia Maria Wennike er, CEO/forunder, Pia Maria Gøtterup, og det er kun den dataansvarlige, der har adgang til dataen.