Få dine gavekort og varer leveret til døren i Ringkøbing 6950 ved køb på webshoppen

Handelsesbetingelser

Virksomhedsoplysninger

Pure Care v/Pia Maria Wennike herefter, Pure care, er grundlagt 01.02.2007 og ejes Pia Maria Gøtterup.

Oplysninger:

Pure Care v/Pia Maria Wennike

CVR 30229932

 

Adresse:

Smøgen 11

6950 Ringkøbing

Danmark

 

Priser og betaling

Webshoppens produktpris er opgjort i DKK (danske kroner), og inkluderer dansk moms (25%), samt et eventuelt fragtgebyr afhængig af den enkelte ordre. Ved levering pålægges et fragtgebyr på DKK 49, hvis den enkelte ordre er mindre end DKK 500.

Som kunde kan du vælge de produkter, som du kunne tænke dig at handle, hvorefter de tilføjes til webshoppens kurv. Du vil som kunde kunne foretage køb ved følgende betalingsformer: Visa, MasterCard, Maestro og Apple Pay.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes eller det virtuelle produkt er oprettet med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Webshoppen benytter Shopify Payments

Levering

Ved levering vil du som kunde kunne forvente en leveringstid på 1-5 hverdage.

Pure Care v/Pia Maria Wennike afsender varer med følgende; DAO til nærmeste pakkeshop. Der er fragttillæg på ordrer under DKK 500. 

Du kan også afhente ordrer i klinikken til DKK 0 i Pure Cares åbningstider eller efter aftale.

Ansvar

Pure Care v/Pia Maria Wennike har ansvar for at varen levereres uden nedsat kvalitet

Her beskrives, hvilket ansvar virksomheden har i forbindelse med salget af varen eller tjenesteydelsen. Virksomhedens ansvar afhænger af, hvad virksomheden sælger og om virksomheden sælger til forbruger eller andre erhvervsdrivende.

Returnering af varer

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden, og denne periode påbegyndes den dag, hvor varen er leveret.

Ønske om fortrydelse skal meddeles senest 14 efter leveringen, og skal være modtaget seneste 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal gives sendes på mail info@pure-care.dk. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.

Produkter kan ikke returneres ved bryd på emballage, og du er som kunde selv ansvarlig for eventuelle returneringsomkostninger i henhold til det aflagte køb. Ved returnering skal varen sendes til virksomhedens adresse, og du vil som kunde bliver kontaktet, når den pågældende vare er modtaget og godkendt.

I tilfælde af bryd på emballage eller situationer, hvor varen ikke opfylder nævnte stand for returnering vil jeg tage kontakt.

Opfylder varen alle betingelser for returnering, vil pengene kunne forventes tilbagebetalt indenfor 1-3 bankdage.

Kontakt

Hvis du som kunde ønsker at tage kontakt i forbindelse med en klage over et produkt eller lignede, er du altid velkommen til at tage kontakte på følgende:

E-mail info@pure-care.dk

Tlf. 20 41 69 71

Ændringer

Pure Care v/Pia Maria Wennike forbeholder sig retten til at ændre handelsbetingelser ensidigt.

Lov og værneting

Alle køb ved Pure Care v/Pia Maria Wennike sker i henhold til Danmarks love. Sager eller uoverensstemmelse vil komme for retten i Herning.