Få dine gavekort og varer leveret til døren i Ringkøbing 6950 ved køb på webshoppen

Ansigtbehandling

Ansigtsbehandlinger

I behandlingerne bruges et skræddersyet udvalg af Pure Cares lækre produkter, som er lavet af naturens bedste råvarer baseret på dybdevirkende ingredienser.

Pure Care basis 65 min kr. 675
Du skal vælge denne hvis din hud trænger til at blive forkælet med masser af pleje og udrens, hvor behandlingen bliver tilpasset netop din hudtype.

Pure Care de luxe 105 min. kr. 1100
Du skal vælge denne, hvis du vil nyde totalt velvære med afslappende massage af ansigt, decote og hænder samt ultimativ pleje med dybdevirkende planteessenser.

Pure Care for Men 60 min. kr. 650
Denne behandling er til manden, som vil har frisket huden med afrens, strub, dybderens, voks af bryn, næsehår og ørehår. Der afsluttes med maske, serum og dagcreme

ESSE Skincare Probiotisk Hudterapi 65 min. kr. 750
Få din hud i balance med probiotiske og præbiotiske produkter som styrker og reparerer din huds barrierfunktion. En helt særlig behandling, hvor der bruges aktive ampuller. Esse giver dig en oplevelse ud over det sædvanlige med de mest avancerede økologiske produkter. 

SKIN UNWRAPPED 65 min. kr. 695
I behandlingerne bruges PRIORI, som er adaptive hudpleje- skræddersyet til hver enkelt. Højteknologiske penslinger med øjeblikkelige resultater her og nu effekt uden irritation
En peeling, der hjælper til at balancere huden og give synlige resultater. Behandlingen er fuldtpakket med hudforbedrende effekter, som er målrettet dehydreret hud, ujævn hud tone og kombineret hud.  Den ultimative løsning for synligt glattere hud - en fornyelseskur til ansigtet!
En ultimativ foryngelse af huden. - LED lys terapi masker er skab af verdens førende indenfor lysterapi, som behandler gennem to forskellige bølgelængder ( rødt lys og infrarødt lys ) Disse bølgelængder af lys har vist sig at stimulere produktionen af kollagen og elastin. Huden får mere glød, reducerer fine linjer og rynker, forbedrer hudtonen og struktur. Øger blodcirkulationen og giver din hud massere af energi. Denne behandling er med afrens, DNA serum, lys masker på ansigt, decolte og hænder.Der afsluttes med fugt-booster.

Tilvalg til ansigtsbehandlinger
Voks af overlæbe ELLER hage  kr. 100 
Voks af overlæbe OG hage kr.150

Farvning af vipper kr. 100
Farvning af bryn kr. 100

UNVEILED - LED lys terapi maske kr. 150

Ved afbud senere end 24 timer før behandling opkræves 50% af behandlingens pris.